Wij helpen jou je thuis te creëren!

Angela-Timmerman-makelaar-kampen-huis-verkopen-kopen-thuis-creeren-mevrouw-vastgoed

Wij kunnen je helpen met:

  • je huis verkopen
  • je huis aankopen
  • je huis taxeren
  • je thuis te creëren
       

Huis verkopen

Verkopen-Mevrouw-Vastgoed-Makelaardij_Kampen-Dronten


Als je je huis gaat verkopen wil je je huis graag zo snel mogelijk verkopen voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Mevrouw Vastgoed Makelaardij helpt je hier graag bij.

Huis aankopen

huis-kopen-Mevrouw-Vastgoed-Makelaardij-Kampen-Dronten


Wanneer je een huis gaat kopen wil je snel op de hoogte zijn van nieuwe woningen en een goede aankoopprijs. Mevrouw Vastgoed Makelaardij helpt jou snel en doortastend.

Huis taxeren

huis-taxeren-Mevrouw-Vastgoed-Makelaardij-Kampen-Dronten


Je huis laten taxeren is nodig voor een hypotheek. Ook bij het oversluiten van je hypotheek en/of verbouwing is een taxatie nodig. Mevrouw Vastgoed Makelaardij helpt jou snel en deskundig.

Uitgelichte woningen

Te koop
Bekijk woning >
Te koop
Bekijk woning >
Te koop
Bekijk woning >
Te koop
Bekijk woning >

Vind hier je huis

Referenties

Deze moet ik hebben

Er was meteen een klik en ik dacht; deze moet ik hebben! Angela voelde mij aan en ze weet van aanpakken. Zo in een paar woorden: ze is pittig, zit er bovenop, is fanatiek en is super enthousiast. Een toppertje! Ze was helemaal weg van ons huis en zag het verkoopproces meteen voor haar. Ze is echt toegankelijk en duidelijk. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Aukje (Escudo 102 | Dronten)

Woning binnen 4 weken verkocht

Mevrouw Vastgoed Makelaardij was mij onbekend maar toch heb ik er in doorgepakt, na een gesprek met haar te hebben gehad heb er ook totaal geen spijt van dat ik Angela als makelaar heb genomen, ze is gedreven en staat voor haar woord! De telefonische gesprekken over de verkoop van de woning heb ik als zeer prettig ervaren, mjn woning heeft ze dan ook binnen 4 weken verkocht……helemaal top! Als je dus een prettig persoon zoekt die recht op zijn doel afloopt dan kan ik alleen maar zeggen, neem Mevrouw Vastgoed Makelaardij in de arm!

Peter (Ruiterschelling, Dronten)

Bedankt lief team!

Ruim 4 jaar geleden hebben wij onze huidige woning via Mevrouw Vastgoed aangekocht. Dit contact was zo fijn dat zij de woning (opnieuw) mocht verkopen! Angela is een echt mensen mens, eerlijk en oprecht. Ook denkt zij mee met kopers en verkopers. Wij zijn heel blij met iedereen uit het team van Mevrouw Vastgoed. Romy en Mandy regelden alles super wat betreft het inplannen van de bezichtigingen, opstellen van contracten, promotie-materiaal, etc. Kim en Angela deden de bezichtigingen en het onderhandelen en gaven snel terugkoppeling over de bezichtiging. Ook wanneer we even wilden sparren, had Angela altijd tijd voor ons. Wij zijn echt super tevreden met makelaarskantoor Mevrouw Vastgoed. Voorlopig hebben we geen plannen om alweer te verhuizen, maar anders wordt het echt weer Mevrouw Vastgoed! Bedankt lief team van MV!

Johan & Sonseeahray (Koeweide 4 | Kampen)

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!