Makelaar in Kampen en Dronten

Angela-Timmerman-makelaar-kampen-huis-verkopen-kopen-thuis-creeren-mevrouw-vastgoed

Wij kunnen je helpen met:

  • je huis verkopen
  • je huis aankopen
  • je huis taxeren
  • je thuis te creëren
        

Huis verkopen

Verkopen-Mevrouw-Vastgoed-Makelaardij_Kampen-Dronten


Als je je huis gaat verkopen wil je je huis graag zo snel mogelijk verkopen voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Mevrouw Vastgoed Makelaardij helpt je hier graag bij.

Huis aankopen

huis-kopen-Mevrouw-Vastgoed-Makelaardij-Kampen-Dronten


Wanneer je een huis gaat kopen wil je snel op de hoogte zijn van nieuwe woningen en een goede aankoopprijs. Mevrouw Vastgoed Makelaardij helpt jou snel en doortastend.

Huis taxeren

huis-taxeren-Mevrouw-Vastgoed-Makelaardij-Kampen-Dronten


Je huis laten taxeren is nodig voor een hypotheek. Ook bij het oversluiten van je hypotheek en/of verbouwing is een taxatie nodig. Mevrouw Vastgoed Makelaardij helpt jou snel en deskundig.

Uitgelichte woningen

Te koop
Bekijk woning >
Te koop
Bekijk woning >
Te koop
Bekijk woning >
Te koop
Bekijk woning >

Vind hier je huis

Referenties

Woning binnen 4 weken verkocht

Mevrouw Vastgoed Makelaardij was mij onbekend maar toch heb ik er in doorgepakt, na een gesprek met haar te hebben gehad heb er ook totaal geen spijt van dat ik Angela als makelaar heb genomen, ze is gedreven en staat voor haar woord! De telefonische gesprekken over de verkoop van de woning heb ik als zeer prettig ervaren, mjn woning heeft ze dan ook binnen 4 weken verkocht……helemaal top! Als je dus een prettig persoon zoekt die recht op zijn doel afloopt dan kan ik alleen maar zeggen, neem Mevrouw Vastgoed Makelaardij in de arm!

Peter (Ruiterschelling, Dronten)

Helemaal blij

Ik ben helemaal blij! Alles werd voor mij geregeld! Ik hoefde nergens aan te denken en mijn huis was snel verkocht. Kortom ik ben zeer tevreden. Mevrouw Vastgoed voelde voor mij meteen vertrouwd!

Astrid (Bovensingel 208 | Kampen)

Ga zo door, jullie zijn een super leuk team!

Wij zijn bij Mevrouw Vastgoed terecht gekomen nadat wij een aantal leuke huizen hadden gezien op Funda die bij hen in de verkoop stonden. Het contact was telkens erg fijn en er werd duidelijk en snel gecommuniceerd. Toen wij dus ook zelf ons huis gingen verkopen was de keuze vrij snel gemaakt. Ook mede doordat Angela zo snel kon langskomen.

Jullie hebben meer dan aan onze verwachtingen voldaan, dit was ons eerste huis dat wij verkochten en wij vonden dit best spannend. Angela en Mandy hebben ons goed hierin begeleid.

Fijn vonden wij ook dat de makelaar vrouwelijk was, voor ons gevoel keek Angela toch wat meer naar de details. Wij raden jullie zeker aan! Wij vonden het erg fijn dat er een app-groep was aangemaakt waardoor er snel geschakeld kon worden. Daarnaast waren Angela en Mandy altijd snel met reageren wanneer wij vragen hadden. Ga zo door, jullie zijn een super leuk team!

Guido & Janne - Marije (Groenestraat 106 | Kampen)

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!