Leuk leuker leukst!
Verhuiskaarten voor jou op maat & met jouw persoonlijke tekst bedrukt!

Verkoop of koop jouw huis aan met Mevrouw Vastgoed en Eef van Eef tekent jouw verhuiskaarten! *

  • 50 gratis verhuiskaarten met envelop! Helemaal klaar om te versturen. 

  • Met een prachtige detail tekening van jouw huis door Eef tekent, speciaal op maat naar jouw smaak (er is veel mogelijk in gezellig overleg met Eef).
* Deze actie loopt van 1 juni 2022 tot 1 september 2022. Alleen klanten met een getekende opdracht tot dienstverlening kunnen gebruik maken van deze leuke actie.

Tijd voor actie? Klik op onderstaande buttons!

Gratis Download
25 Tips om je Huis te Verkopen

25 tips om je huis te verkopen-366x463

Gratis Download
25 Tips om je Huis aan te Kopen

Referenties

Helemaal blij

Ik ben helemaal blij! Alles werd voor mij geregeld! Ik hoefde nergens aan te denken en mijn huis was snel verkocht. Kortom ik ben zeer tevreden. Mevrouw Vastgoed voelde voor mij meteen vertrouwd!

Astrid (Bovensingel 208 | Kampen)

Ga zo door, jullie zijn een super leuk team!

Wij zijn bij Mevrouw Vastgoed terecht gekomen nadat wij een aantal leuke huizen hadden gezien op Funda die bij hen in de verkoop stonden. Het contact was telkens erg fijn en er werd duidelijk en snel gecommuniceerd. Toen wij dus ook zelf ons huis gingen verkopen was de keuze vrij snel gemaakt. Ook mede doordat Angela zo snel kon langskomen.

Jullie hebben meer dan aan onze verwachtingen voldaan, dit was ons eerste huis dat wij verkochten en wij vonden dit best spannend. Angela en Mandy hebben ons goed hierin begeleid.

Fijn vonden wij ook dat de makelaar vrouwelijk was, voor ons gevoel keek Angela toch wat meer naar de details. Wij raden jullie zeker aan! Wij vonden het erg fijn dat er een app-groep was aangemaakt waardoor er snel geschakeld kon worden. Daarnaast waren Angela en Mandy altijd snel met reageren wanneer wij vragen hadden. Ga zo door, jullie zijn een super leuk team!

Guido & Janne - Marije (Groenestraat 106 | Kampen)

Professionals is het woord wat als eerste omhoogkomt!

De eerste stap was een aantal makelaars bekijken op internet, hier kwam een telefonisch gesprek aan te pas om te kijken hoe dat verliep, welk gevoel krijg je erbij? Na een fysiek gesprek met Angela was direct duidelijk dit wordt hem! Een eerlijk, vriendelijk en soepel lopend gesprek maakte dat de keuze op Mevrouw Vastgoed viel. Aan alle verwachtingen zijn voldaan en meer dan dat! Alles werd duidelijk verteld en in formulieren aangeleverd. Ook werd er veel uit handen genomen zoals bijvoorbeeld bij de foto’s laten maken hoefde ik hier niet extra vrij voor te nemen. Alles is duidelijk uitgelegd en ik werd uitgebreid op de hoogte gehouden tijdens het hele proces. Ik zou aan iedereen die zijn huis wil verkopen zeggen: ga voor mevrouw Vastgoed. Prijs en kwaliteit is super! De vriendelijkheid en eerlijkheid waarmee je wordt geholpen is meer dan fijn om te ervaren. Professionals is het woord wat als eerste omhoogkomt! Het was een spannende tijd die zeker door Angela minder spannend is gemaakt doordat alles uit handen werd genomen en toch van elke stap werd ik op de hoogte gebracht.

Peter & Sigrid (Frederik Hendrikstraat 15 | Kampen)