makelaar-kampen-huis-verkopen-kopen-thuis-creeren-mevrouw-vastgoed-logo-100x100

- Gratis Download -


25 Tips om je Huis te Verkopen

sta zekerder in je schoenen bij het verkopen van je huis

25 tips om je huis te verkopen-366x463

25 Tips om je Huis te Verkopen

Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Er komt van alles op je af. Waarschijnlijk ook zaken waar je nu zelf nog niet bij stil hebt gestaan.

Zaken als:

  • Ga ik eerst mijn huis verkopen of kopen?
  • Hoe bepaal ik de vraagprijs? Vraag ik niet te weinig? Of juist teveel?
  • Hoe zorg ik er voor dat ik mijn huis zo snel mogelijk verkoop?
  • Schakel ik een makelaar in? En zo ja, hoe weet ik of ik de juiste heb?

Heb je deze vragen, dan zijn deze tips voor jou… 

Want deze tips gaan je helpen om je huis snel te verkopen voor een goede prijs.

Klik op de knop hieronder om de 25 tips om je huis te verkopen aan te vragen…

Sta zekerder in je schoenen bij het verkopen van je huis

Met de 25 tips voor het verkopen van je huis ga je leren:

  • Wat het juiste moment is om je huis te verkopen
  • Wat een goede vraagprijs is voor je huis
  • Hoe je vertrouwen krijgt in het verkoopproces
  • Welk verkoopproces bij jou past
  • Hoe je weet of je de juiste makelaar hebt

Waardoor je zekerder in je schoenen staat.

Klik op de knop hieronder om de 25 tips om je huis te verkopen aan te vragen…

Over Mevrouw Vastgoed Makelaardij

Wij helpen mensen een thuis te creëren door ze te helpen met het verkopen, aankopen, taxeren van hun huis.

Een fijn thuis is belangrijk. We ervaren het zelf ook: thuis kunnen we onszelf zijn, komen we tot rust, laden we op en krijgen we nieuwe ideeën. En vanuit die basis en rust zijn we weer klaar voor de buitenwereld. En dat gunnen we jou ook! Je thuis creëren! Met onze kennis, ervaring en netwerk kunnen we jou daar ook goed bij helpen.

En met mijn kennis en ervaring kan ik jou daar ook goed bij helpen. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het vastgoed.

Bij Mevrouw Vastgoed Makelaardij vinden wij aandacht voor elkaar en voor onze klanten belangrijk. Open en transparant zijn woorden die bij ons passen. Dat uit zich in snel terugbellen, er bovenop zitten en directe terugkoppeling bij onderhandelingen.

Met als resultaat een succesvol en prettig aan- of verkoopproces met maximale opbrengst! 

Angela_Timmerman_makelaar_Kampen_Dronten_aankopen_ verkopen_taxeren_creeren

Angela Timmerman, makelaar

profile-pic

Bel Angela en dan komt het helemaal goed!

Wij zijn bij mevrouw vastgoed terecht gekomen via de aankoop van onze nieuwe woning. Het contact was zo goed bevallen, dat we onze oude woning bij haar in de verkoop gedaan hebben. We hebben onze woning snel en voor een goede prijs verkocht. We raden Angela echt bij iedereen aan, om haar professionele en vriendelijke werkwijze. Dus wil je je huis verkopen? Bel Angela en dan komt het helemaal goed!

Arjan & Florencia (Molenstraat 31 | Kampen)
profile-pic

Sociale oogpunt werd nooit opzijgeschoven

Op een site waar je meerdere offertes van makelaars kon ontvangen kregen we ook een reactie van Mevrouw Vastgoed. Dit was een reactie dat ons het meeste beviel. Jullie hebben meer dan aan onze verwachting voldaan. Het was geen makkelijk huis om te verkopen, het was prettig te merken dat we ons gesteund voelden door Angela, en haar collega. Ze hebben bij lastige momenten met ons mee gedacht en mogelijkheden geopperd. De huizenmarkt is een zakelijke markt, maar bij mevrouw Vastgoed wordt er ook gekeken naar de mens achter de te koop staande woning, maar ook naar de toekomstige kopers. Op het moment dat we mevrouw Vastgoed in de arm namen werden wij door de voor ons totaal onbekende wereld van de makelaardij, huizenmarkt verkopers, kopers, belanghebbenden enz. geleid. Op moeilijk en fijne momenten stond mevrouw Vastgoed naast ons en wist ons bij een lastige situatie goed te begeleiden. Sociale oogpunt werd nooit opzijgeschoven. We hadden het gevoel een vriendin erbij te hebben gekregen.

Jolanda (2e Ebbingestraat 23 | Kampen)
profile-pic

Mens tot mens benadering

Mevrouw Vastgoed Makelaardij is mij heel goed bevallen. Een goede begeleiding door het hele verkoopproces. Wat vooral erg prettig was is de mens tot mens benadering. Ik zou Mevrouw Vastgoed zeker aan anderen aanraden, want het was een super samenwerking.

Marjolein (Beiersgulden 49 | Dronten
profile-pic

Kanjers

Het contact was hartstikke goed. Alles ging in goed overleg en ze stonden altijd klaar voor mij. Ze hielden mij goed op de hoogte van het proces. In de periode dat mijn huis leeg stond en ik met dubbele lasten kwam te zitten hebben ze mij ook geholpen met het huurproces tijdens de verkoop van mijn woning. Ik ben echt super tevreden over de kanjers van mevrouw Vastgoed Makelaardij.

Stephanie (2e Ebbingestraat 18 | Kampen)
profile-pic

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Wij zijn zeer tevreden over Mevrouw Vastgoed Makelaardij. Zij zijn deskundig, vriendelijk en behulpzaam. En dat alles voor een mooie prijs. Wij kunnen dit kantoor aan iedereen aanbevelen die geen zorgen wil bij de verkoop van de woning en ook nog eens een vriendelijke prijs wil.

Nico (De Pionier 10 | Dronten)
profile-pic

Ons geluk kan niet op!

Wauw! Wat een top team hebben jullie. Ik zou iedereen jullie aanraden. Want wat een feestje maken jullie ervan! Vol met vertrouwen. mijn angst was nergens voor nodig. Jullie luisteren naar de wensen en helpen ons met alles, bedankt! Dankzij jullie is ons huis verkocht, en hebben we een huis gekocht! Ons geluk kan niet op, en dat geluk kan je vinden bij Mevrouw Vastgoed! Want die zetten alles op alles, om alles naar wens te laten verlopen.

Manon (Oranjesingel 42 | Kampen)
profile-pic

Helemaal blij

Ik ben helemaal blij! Alles werd voor mij geregeld! Ik hoefde nergens aan te denken en mijn huis was snel verkocht. Kortom ik ben zeer tevreden. Mevrouw Vastgoed voelde voor mij meteen vertrouwd!

Astrid (Bovensingel 208 | Kampen)
profile-pic

Ongedwongen, maar toch zeer betrokken

Zeer prettige samenwerking met Angela en Mandy van mevrouw Vastgoed Makelaardij.
In overleg is veel mogelijk en de communicatie verloopt plezierig.
Ongedwongen maar toch zeer betrokken van begin tot eind, dank nogmaals aan beide dames!

Guus (Zegge 38 | Kampen)
profile-pic

Niets is te veel

Flexibel, geduldig, meedenkend en niets is te veel. Dit is wat onze ervaring is van de diensten van Mevrouw vastgoed! Kortom wil je een huis verkopen of aankopen? Dan moet je bij Mevrouw Vastgoed zijn! Bedankt voor alles!

John (Frederik Hendrikstraat 37 | Kampen)
profile-pic

Jullie zijn een super team!

Wij hebben voor jullie gekozen omdat jullie vastberaden zijn, jullie doorzettingsvermogen en sociaal meedenkend zijn. Jullie hebben ruimschoots aan onze verwachting voldaan. Het was super met jullie omdat de samenwerking super goed is en prettig. Alles gaat netjes in overleg en een fijne terug.koppeling. Gewoonweg: jullie zijn super team!

Wilfred & Yvette (Huidenkopersgilde 18 | Dronten)
profile-pic

De altijd opgewekte makelaar

Wij hebben hele goede ervaringen met Mevrouw Vastgoed, de altijd opgewekte makelaar. Goed advies, snelle terugkoppeling, deskundig en heel fijn in de communicatie. Er was meteen een groepsapp aangemaakt, bezichtigingen liepen goed, snel verkocht. Het huis dat wij kochten stond bij Mevrouw Vastgoed te koop en ook dan is het heel prettig zaken doen. Angela zoekt altijd naar de beste oplossing voor iedereen. Dat zie je bij andere makelaars wel eens anders. Daarnaast attenderen zij ook nog even op dingen als verzekeringen, Wi-Fi etc. Wij raden iedereen aan om met Mevrouw Vastgoed in zee te gaan.

Barbara (Boven Nieuwstraat 84 | Kampen)
profile-pic

Persoonlijke aanpak

Omdat we Angela van vanuit het verleden kende, hadden we haar uitgenodigd voor een eerste gesprek. Wij hebben mede gekozen voor Angela omdat we meer voelen voor een wat persoonlijke aanpak. Bij het eerste gesprek gaf dus die persoonlijke kijk en aandacht de doorslag.

Wij hebben het als zeer fijn ervaren hoe we met elkaar om zijn gegaan en wat ze voor ons heeft betekend. Je voelt bij Angela dat ze echt is. Hierdoor voel je je vrij om zaken goed met haar door te nemen en ze verduidelijkt zaken zeer goed, zodat je weet waar je rekening mee moet houden bij een verkoop van je huis.

René & Tineke (Groenestraat 161-II | Kampen)
profile-pic

Huis zeer snel verkocht

Dankzij de goede deskundige en behulpzame hulp van Angela ons huis zeer snel verkocht. Angela bedankt voor alles.

Jacquelien (Prins Bernardstraat, Kampen)
profile-pic

Bedankt voor alles!

Ik heb kennis gemaakt met mevrouw vastgoed via het kopen van mijn woning dat is ook de reden waarom ik bij jullie terecht ben gekomen. Jullie hebben aan mijn verwachtingen voldaan want mijn verwachtingen waren dat alles zonder problemen en stress soepel zou verlopen en dat is gebeurd. Ik zou Mevrouw Vastgoed als eerste adviseren bij anderen omdat in mijn ervaring alles, met zeer goede begeleiding en zonder problemen, is verlopen. Goede samenwerking, klantvriendelijk en snel contact. Dat geeft een goed en vertrouwd gevoel. Bedankt voor alles groet John en Leonie.

John & Leonie (Julianastraat 13 | Kampen)
profile-pic

Gelijk enthousiast

Bij het verkopen van ons huis was je gelijk enthousiast! Bij vragen had je altijd snel reactie en genoeg kennis om ons dingen uit te leggen. De communicatie onderling verliep heel goed. Bedankt!

Jaap (Harpoenierstraat 21 | Dronten)
profile-pic

Deskundig en ontzettend betrokken

Ik had een waardebepaling aangevraagd en Angela reageerde als eerste. Nadat zij mijn huis had getaxeerd kwam zij dezelfde week al met een stel die na de eerste bezichtiging al met een bod kwamen. Angela is een zeer betrokken makelaar, heel hulpvaardig met alle vragen die je hebt, zeer deskundig, en ontzettend betrokken! Mijn huis was binnen een week verkocht! Angela ontzettend bedankt! Nog nooit zo een betrokken makelaar meegemaakt.

Joke (Wijngaard 1, Dronten)
profile-pic

Fijne makelaar en goed geholpen

Hele fijne makelaar die goed meedenkt. Ze heeft ons goed geholpen zowel met de aankoop van een woning als de verkoop van onze eigen woning.

Marije (Willem de Zwijgerstraat 8 | Kampen)
profile-pic

Korte lijntjes!

Korte lijntjes en staan altijd voor je klaar. Fijne adviezen gehad en van begin tot het einde liep alles soepel.

Touradj (Krabbescheer 80 | Kampen)
profile-pic

Perfect

In één woord perfect! Mevrouw Vastgoed, Angela, doet haar uiterste best om je woning goed te verkopen met ook blije kopers. Ze is een fijn persoon om mee te werken. Wij zijn helemaal tevreden. Wil je niet klagen? Dan Angela vragen!

Bert (Eurosingel 20 | Dronten)
profile-pic

Wij waren dik tevreden met "Mevrouw Vastgoed"

Toen wij onze woning in Elburg wilden gaan verkopen kwamen wij via een goede kennis terecht bij "Mevrouw Vastgoed". Zij hadden bij de verkoop van de woning heel goede ervaring opgedaan met Angela en Mandy. Hierop hebben wij contact gezocht met "mevrouw Vastgoed" in Kampen. Zoals met meerdere zaken het geval is, moet er "een klik" zijn tussen de makelaar en verkopers. Dat was vanaf de eerste ontmoeting met Angela het geval. Nadat wij te kennen hadden gegeven dat wij graag met haar verder wilden gaan, verliep alles vlot. Er volgde een prachtige fotoreportage op "Funda" met een heel goede beschrijving van de woning.

Na ongeveer 8 weken werd de woning verkocht tegen nagenoeg de vraagprijs. De periode tussen plaatsing op "Funda" en verkoop lag iets boven de op dat moment gebruikelijke periode. Dat had niets te maken met de prijs of onvoldoende actie van de makelaar maar het had een andere reden. De vraagprijs lag namelijk boven de gangbare prijs van een tussenwoning in Elburg. Dit had te maken met de locatie en staat van onderhoud van de woning.

Kortom, wij waren dik tevreden met "Mevrouw Vastgoed" en zullen in een voorkomend geval zeker deze makelaar aanbevelen. Niet alleen omdat door haar tussenkomst de woning verkocht werd maar ook om de wijze waarop zij met ons omging. Hartelijk, spontaan maar als het moest ook zakelijk. Nogmaals Angela en Mandy hartelijk bedankt voor jullie inspanningen.

Chris & Nel (Kruisweg 69 | Elburg)
profile-pic

Precies zoals het hoort

Wij kozen voor Mevrouw Vastgoed omdat zij ons was aangeraden door mijn (schoon)ouders. Een betrouwbare en eerlijke makelaar die echt luistert naar jouw wensen. Zo fijn als iemand zo enthousiast is en je gelijk het gevoel geeft dat je de juiste beslissing hebt genomen om met haar in zee te gaan. Mevrouw Vastgoed is eerlijk en gedreven. Bij Mevrouw Vastgoed is jouw huis in goede handen. Ze is open en eerlijk over het hele proces en laat je niet achteraf nog voor verrassingen staan. Direct contact als er mogelijke kopers geïnteresseerd zijn in jouw woning en ze houdt je het gehele proces op de hoogte van de voortgang. Erg fijn. Zij neemt contact met jou op en je hoeft nergens achteraan te gaan. Precies zoals het hoort.

Samantha (Ida Gerhardtstraat 24 | Kampen)
profile-pic

Positief kritisch, behulpzaam en meedenkend

Vijf makelaars hebben ons huis gezien en getaxeerd en alle vijf kwamen op verschillende bedragen uit. Mevrouw Vastgoed bekeek het huis en had ook enige kanttekeningen, waarop wij actie hebben genomen. Het gesprek met haar was uiterst plezierig en zij kwam met argumenten tot de hoogste vraagprijs. Mevrouw Vastgoed combineert een aantal eigenschappen die in haar voordeel uitvallen: positief kritisch, behulpzaam en meedenkend, vriendelijk, vrolijk, creatief, correct en uiterst belangrijk: zij is ook zakelijk.

Bert & Alma (Golfresidentie 142 | Dronten)
profile-pic

Onovertroffen!

Inzet en enthousiasme door Angela Timmerman van mevrouw Vastgoed Makelaardij in Kampen waren onovertroffen zowel bij de verkoop van onze woning als de aankoop van onze nieuwe woning. Kenmerken als betrouwbaarheid, vakmanschap en klantvriendelijkheid moeten zeker genoemd worden alsmede de ondersteuning in alle vormen door de medewerkers van de makelaardij. Een aanrader !!!

Johan (Zalkerdijk 41 | Zalk)
profile-pic

Aanrader!

Ik heb mevrouw Vastgoed gevraagd mijn woning te verkopen. Angela en haar team hebben het proces op een correcte manier begeleid en mijn woning verkocht. Heel fijn is de whatsappgroep die gebruikt wordt om bijv. afspraken te plannen. Ook heeft Romy zoveel mogelijk bezichtigingen achter elkaar gepland, zodat je één moment hebt dat je maar weg hoeft. Ik ben zeer tevreden over de wijze van communiceren en begeleiding. Alles staat in een online programma, je kunt dus op elk moment nakijken wat er afgesproken c.q. getekend is. Ook qua planning wordt het aangegeven. Aanrader!

Angelique (de Bruynstraat 48 | Kampen)
profile-pic

Hartelijk bedankt!

Erg leuke en goede ondersteuning in alle situaties. Ik had veel moeite na het overleden van mijn man maar ik kreeg goede ondersteuning en ik kon altijd terecht. Hartelijk bedankt!

Rita (Pluimerf 11 | Wilsum)
profile-pic

Er was gelijk een klik

Via familie zijn wij in contact gebracht met Mevrouw Vastgoed. Het eerste gesprek was een vrijblijvend gesprek maar er was gelijk een klik. Mevrouw Vastgoed, Angela, is geïnteresseerd, inlevend en vooral niet opdringend. Fijne eigenschappen in een proces van de verkoop van een vertrouwd huis. Mevrouw Vastgoed heeft zeker aan onze verwachting voldaan. Wat er was afgesproken is nagekomen op een hele persoonlijke manier.

Kees & Joke (Toon Slurinkhof 55 | Kampen)
profile-pic

Goede ondersteuning

Tijdens het verkoopproces hebben we goede ondersteuning gehad. Vanuit de bezichtigingen kwam altijd snel een goede terugkoppeling. Er was veel ruimte voor overleg en goed advies. Waar het mogelijk was, is aan onze wensen tegemoet gekomen. Ook is er veel rekening gehouden met onze situatie. Mevrouw vastgoed stond altijd voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden, en onduidelijke zaken uit te leggen.

(Gevers van Endegeeststraat 15 | Kampen)
profile-pic

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk. Fijne samenwerking. Zij heeft ons geholpen bij de verkoop en aankoop van ons huis. Ik zou mevrouw Vastgoed zeker aanraden. Alles goed verlopen top.

Roy & Miranda (Meeuwenplein 4 F | Kampen)
profile-pic

Toppers

TOPPERS! Wij zijn een aantal jaren geleden in contact gekomen met Angela van Mevrouw Vastgoed en de klik was er meteen. We hebben onze nieuwe woning via Angela aangekocht en de verkoop van onze woning door Mevrouw Vastgoed laten verzorgen. Zij is eerlijk, oprecht en betrokken. Zij informeert je direct als er nieuws is en als er iets geregeld moet worden, zoals taxatie of energielabel, Angela regelt het. Kortom een TOP makelaar. Wij bevelen Mevrouw Vastgoed van harte aan.

Theo (Krabbescheer 61 | Kampen)
profile-pic

Fantastische makelaar

Fantastische makelaar. Aandacht, eerlijk, enthousiast. Wij hebben nu twee verkopen via haar gedaan en allebei dik tevreden. Ze heeft verstand van zaken, is klantvriendelijk en denkt graag met je mee.

Barbara (IJsselvallei 3 | Kampen)
profile-pic

Ervaring met professionals

Voor ons was Mevrouw Vastgoed Makelaardij een ervaring met professionals. Vanaf de start van de verkoop is Mevrouw Vastgoed Makelaardij betrokken, ze heeft verstand van zaken en van de huizenmarkt in Dronten. Super goede service en geen belletje of afspraak was te veel.

Lianne (Rozemarijn 5 | Dronten)
profile-pic

Verhaal achter de verkoop

Wij waren op zoek naar een makelaar die niet alleen voor de verkoop gaat, maar ook het verhaal achter de verkoop belangrijk vindt. Een huis kopen, of verkopen heeft immers met emotie te maken. Ook hebben wij gebruik gemaakt van de diensten als aankoopmakelaar van onze nieuwe woning. Naast de snelle verkoop was er ook ruimte voor de mens achter de verkoop. Ik zou Mevrouw Vastgoed absoluut aanraden aan mensen die hun huis willen verkopen. Mevrouw Vastgoed heeft kennis van zaken en van mensen. Onze woning was binnen vier weken verkocht, een snelle verkoop dus.

Bastiaan (Lange akker 32 | Kampen)
profile-pic

Ga zo door, jullie zijn een super leuk team!

Wij zijn bij Mevrouw Vastgoed terecht gekomen nadat wij een aantal leuke huizen hadden gezien op Funda die bij hen in de verkoop stonden. Het contact was telkens erg fijn en er werd duidelijk en snel gecommuniceerd. Toen wij dus ook zelf ons huis gingen verkopen was de keuze vrij snel gemaakt. Ook mede doordat Angela zo snel kon langskomen.

Jullie hebben meer dan aan onze verwachtingen voldaan, dit was ons eerste huis dat wij verkochten en wij vonden dit best spannend. Angela en Mandy hebben ons goed hierin begeleid.

Fijn vonden wij ook dat de makelaar vrouwelijk was, voor ons gevoel keek Angela toch wat meer naar de details. Wij raden jullie zeker aan! Wij vonden het erg fijn dat er een app-groep was aangemaakt waardoor er snel geschakeld kon worden. Daarnaast waren Angela en Mandy altijd snel met reageren wanneer wij vragen hadden. Ga zo door, jullie zijn een super leuk team!

Guido & Janne - Marije (Groenestraat 106 | Kampen)
profile-pic

Op een liefdevolle manier

Mevrouw Vastgoed heeft zeer zeker aan mijn verwachtingen voldaan! Ik adviseer daarom Mevrouw Vastgoed van harte aan! De verkoop van het huis van mijn ouders, die beiden binnen 10 maanden overleden, was voor mij een emotioneel proces. Het was heel fijn dat Angela dit alles op een liefdevolle manier in goede banen heeft geleid. Ze is heel empathisch en daarnaast een goede zakenvrouw!

Saskia (Klokbekerweg 48 | Elburg)
profile-pic

Net dat beetje extra!

Twee jaar geleden kwamen wij een 'te koop' bord van Mevrouw Vastgoed tegen. Niet de woning maar het logo sprak tot de verbeelding en is blijven hangen. Zo simpel is het soms. Na een eerste telefoontje, volgde een afspraak en het klikte. Het heeft even geduurd voordat we hét huis, die aan al onze wensen voldeed, gevonden hadden. Angela heeft ons bij zowel de aankoop van onze huidige woning, als de verkoop van de oude woning, geweldig geholpen. Geen mooie praatjes, maar helder en duidelijk. Een vakvrouw, betrouwbaar en enthousiast. Met net dat beetje extra.

Wij zeggen dan ook: niet verder zoeken, gewoon Mevrouw Vastgoed boeken!

Jørgen & Linda (Jaagpad 59 | IJsselmuiden)
profile-pic

Een prettige samenwerking

Makelaar was klantvriendelijk, had goede kennis van zaken en pakt daar waar nodig door. Makelaar was goed bereikbaar en koppelde op een correcte wijze terug.
Kortom een prettige samenwerking.

Arnold (Van Diggelenerf 20 | IJsselmuiden)
profile-pic

Ons huis was heel snel verkocht

Angela is betrokken, neemt de tijd voor je waar nodig en reageert altijd snel op vragen. Wij hebben dat als heel fijn ervaren. Ons huis was heel snel verkocht. Ook als aankoopmakelaar hebben we Angela in de hand genomen en diverse huizen bezocht. Ook in het aankoop proces kregen we de juiste adviezen. Na een aantal minder goede ervaringen met andere makelaars is de samenwerking met Angela ons heel goed bevallen.

Jeroen (Willem de Zwijgerstraat 13, Kampen)
profile-pic

Goed verzorgd

Goed verzorgd door team mevrouw vastgoed!

Erik (Vackenordestraat 47 | Elburg)
profile-pic

Geduld en inzet

Mede door Angela haar geduld en inzet was het voor mij geen moeilijke keuze wederom het verkooptraject van mijn huis samen met haar te doen.

Agnes (Commissarislaan, Zwolle)
profile-pic

Betrouwbaar, zeer enthousiast, vriendelijk

Omdat Mevrouw Vastgoed ons zo goed hielp met de aankoop van onze nieuwe woning, hadden wij er het volste vertrouwen in dat zij ons ook goed zou kunnen helpen met de verkoop van onze woning. Zij is goed bereikbaar en zeer toegankelijk. Daarnaast wilden wij ons gevoel volgen en dat gevoel was bij Mevrouw Vastgoed heel goed! Onze woning was snel verkocht en mevrouw Vastgoed luisterde naar onze wensen en bemiddelde goed. Wanneer wij vragen hadden was zij makkelijk bereikbaar voor een goede uitleg. Erg prettig want een woning kopen is altijd spannend! Mevrouw Vastgoed is betrouwbaar, zeer enthousiast en vriendelijk. Aanrader!

Emma (1e Ebbingestraat 23 | Kampen)
profile-pic

No nonsens

De no nonsens, Het eerlijke verhaal en de vrolijke noot.
We zijn zo fijn geholpen met de verkoop van ons huis, en heel goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de verkoop! Het is erg relaxed gegaan, ondanks dat wij het midden in de lockdown te koop hebben gezet!

Dus echt nogmaals bedankt voor de verkoop van ons huis!

Eveline (Beyerinckstraat 75 | Kampen)
profile-pic

Betrokken, vriendelijk en deskundig

We kwamen bij Mevrouw Vastgoed terecht via offerteverzoeken, maar ook bij bezichtigingen van huizen die Angela in de aanbieding had. Bij het bezoek aan ons huis waren wij onder de indruk van haar betrokkenheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Daarnaast berekende zij lagere kosten dan de andere makelaars. Ons huis was inderdaad snel verkocht en voor de prijs die wij in gedachten hadden. Ook tijdens het vervolgtraject was zij behulpzaam en constructief. We raden Mevrouw Vastgoed zeker aan! Uiterst plezierige en deskundige begeleiding bij de verkoop van ons huis en dat ook nog tegen een relatief gunstig tarief.


Wolter (De Rijnlandse Roe 7 | Dronten)
profile-pic

Woning binnen 4 weken verkocht

Mevrouw Vastgoed Makelaardij was mij onbekend maar toch heb ik er in doorgepakt, na een gesprek met haar te hebben gehad heb er ook totaal geen spijt van dat ik Angela als makelaar heb genomen, ze is gedreven en staat voor haar woord! De telefonische gesprekken over de verkoop van de woning heb ik als zeer prettig ervaren, mjn woning heeft ze dan ook binnen 4 weken verkocht……helemaal top! Als je dus een prettig persoon zoekt die recht op zijn doel afloopt dan kan ik alleen maar zeggen, neem Mevrouw Vastgoed Makelaardij in de arm!

Peter (Ruiterschelling, Dronten)
profile-pic

Goede terugkoppeling zonder bla-bla

Wat ons zou hebben tegengehouden is dat jullie in Kampen zitten en je vanuit de traditionele gedachte van een plaatselijk netwerk misschien een Elburger makelaar zou kiezen, maar dat is helemaal niet meer van deze tijd! We hebben voor Mevrouw Vastgoed gekozen omdat het contact bij aankoop nieuwe huis heel plezierig verliep, inlevend, spontaan, menselijk en eens even een keer geen 'kerel in een pak'.
Bovendien waren jullie duidelijk in het proces en wat de verwachtingen naar ons/onze plichten als geïnteresseerde en later koper waren. Wat ook prettig was dat jullie niet pushten op de afspraak, maar er later rustig eens op terug kwamen, toen de tijd daarvoor geschikt was.
Prettig advies verkoop, ook weer het enthousiasme en vooral niet teveel 'ik weet het allemaal zo goed, want ik ben de makelaar', maar echt samenwerken , overleggen, afstemmen. Ik vond het 'aankondigingsproces' wel leuk aangepakt, andere sticker, sneak peak, vrolijke teksten en blije figuurtjes. Ik zou Mevrouw Vastgoed zeker aanraden, al meermaals gedaan vanwege de laagdrempelige uitstraling en jullie vrolijke, open houding en goede terugkoppeling zonder bla-bla. We hebben eigenlijk geen tips maar vooral zo doorgaan én dat we zo weer ons huis met jullie zouden verkopen (maar dat zéker de komende 20 jaar niet van plan zijn).

Erica (Vackenordestraat 49 | Elburg)
profile-pic

Professioneel en toch persoonlijk

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag, dus nodigden wij een aantal makelaars uit .
En dan kijken bij welke makelaar het een match is tussen gevoel en verstand.
En dat gaf bij ons de doorslag om voor Mevrouw Vastgoed te kiezen. Mevrouw Vastgoed heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Geen moment van onvrede of twijfel gehad. Mevrouw Vastgoed is professioneel en toch persoonlijk!

Netty (Drachme 4 | Dronten)
profile-pic

Deze moet ik hebben

Er was meteen een klik en ik dacht; deze moet ik hebben! Angela voelde mij aan en ze weet van aanpakken. Zo in een paar woorden: ze is pittig, zit er bovenop, is fanatiek en is super enthousiast. Een toppertje! Ze was helemaal weg van ons huis en zag het verkoopproces meteen voor haar. Ze is echt toegankelijk en duidelijk. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Aukje (Escudo 102 | Dronten)
profile-pic

Dikke aanrader!

Angela heeft voor ons het huis in no-time verkocht. Alles was top geregeld! Een dikke aanrader!

Antoinette (Dukaat 85 | Dronten)
profile-pic

No nonsens

Wij hebben Angela (Mevrouw Vastgoed zelf) leren kennen bij het aankopen van onze nieuwe woning als verkopende makelaar. Ze is hartelijk, eerlijk, no nonsens, vakkundig en niet zo'n typische gladde gesjeesde makelaar! Uiteraard hebben we ook onze woning via haar verkocht! Kortom, echt een aanrader!!

Marnix (Vackenordestraat 49 | Elburg)
profile-pic

Professioneel, enthousiast, zeer makkelijk benaderbaar en gezellig!

Ook als makelaar van de 'andere partij' vonden wij de bezichtigingen en het verdere contact erg prettig verlopen.
Toen wij ons huis vervolgens moesten verkopen, was het als vanzelfsprekend dat we Angela en Mandy vroegen voor deze job. Angela had goede tips over klusjes die we nog konden doen om de verkoop te bespoedigen.

Alleen op de sneak preview (leuke manier om kopers al nieuwsgierig te maken) kwamen al belangstellenden af. De lijntjes waren kort door de tijdelijke groepsapp. Echt van deze tijd! Je wil als verkoper toch graag op de hoogte zijn van de belangstelling voor jouw huis. Aan het einde van een week met bezichtigingen is het huis al verkocht. Lekker snel, niet langer dan een week heeft het traject geduurd.

Kortom, ik raad mevrouw Vastgoed ten zeerste aan. Angela en Mandy zijn professioneel, enthousiast, zeer makkelijk benaderbaar en gezellig!

Mariska (Madrigaal 16 | Kampen)
profile-pic

Professionals is het woord wat als eerste omhoogkomt!

De eerste stap was een aantal makelaars bekijken op internet, hier kwam een telefonisch gesprek aan te pas om te kijken hoe dat verliep, welk gevoel krijg je erbij? Na een fysiek gesprek met Angela was direct duidelijk dit wordt hem! Een eerlijk, vriendelijk en soepel lopend gesprek maakte dat de keuze op Mevrouw Vastgoed viel. Aan alle verwachtingen zijn voldaan en meer dan dat! Alles werd duidelijk verteld en in formulieren aangeleverd. Ook werd er veel uit handen genomen zoals bijvoorbeeld bij de foto’s laten maken hoefde ik hier niet extra vrij voor te nemen. Alles is duidelijk uitgelegd en ik werd uitgebreid op de hoogte gehouden tijdens het hele proces. Ik zou aan iedereen die zijn huis wil verkopen zeggen: ga voor mevrouw Vastgoed. Prijs en kwaliteit is super! De vriendelijkheid en eerlijkheid waarmee je wordt geholpen is meer dan fijn om te ervaren. Professionals is het woord wat als eerste omhoogkomt! Het was een spannende tijd die zeker door Angela minder spannend is gemaakt doordat alles uit handen werd genomen en toch van elke stap werd ik op de hoogte gebracht.

Peter & Sigrid (Frederik Hendrikstraat 15 | Kampen)
profile-pic

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring met Angela van mevrouw vastgoed!
Makkelijk en snel contact! En ons huis was ook nog eens super snel verkocht.
Ook als aankoopmakelaar heeft ze ons goed geholpen met ons nieuwe huis.
Ik raad haar aan iedereen aan!!

Lisette (Lelystraat 59 | Kampen)
profile-pic

Binnen een week ons huis verkocht

Binnen een week ons huis verkocht! Alles was snel en goed geregeld. Wat wij fijn vonden was je betrokkenheid, flexibiliteit en deskundigheid. Bedankt voor de samenwerking Angela!

Jessica (Veenmos, Kampen)
profile-pic

Dankjulliewel!

Het verkopen van mijn geliefde huis en Bed&Breakfast was voor mij een lastige en emotionele rit. Deze rit werd makkelijker gemaakt door Angela en haar team. Buiten de box denkend,
altijd vriendelijk, meedenkend over welke stappen te nemen, en ontzorgen in alles waarmee zij maar konden helpen. Een absolute aanrader als het net even anders moet. Dank jullie wel!

Jivan (Eenvoudstraat 43 | Kampen)
profile-pic

Top service!

Voor de 2e keer een huis verkocht via deze makelaar! Top service, goed contact en zeker niet te duur. Angela en haar team is een aanrader!

Antoinette (Brouwersgilde 3 | Dronten)
profile-pic

Alleen maar positieve herinneringen!

Jullie hebben zeker aan onze verwachtingen voldaan! Het contact verliep soepel en vlot. Vragen werden snel beantwoord, waardoor alles geheel duidelijk was voor ons. Wij kregen het gevoel van Angela dat we haar dag en nacht konden bereiken. Ook werden we goed op de hoogte gehouden tijdens de kijkdagen en nadien van het gehele proces. Dit vonden wij erg fijn, want een woning verkopen en aankopen is toch een spannende tijd! We raden Mevrouw Vastgoed absoluut aan! Een ieder bij Mevrouw Vastgoed weet waar ze over praten. Wij hebben alleen maar positieve herinneringen aan Mevrouw Vastgoed dus als je bij Mevrouw Vastgoed je opdracht neerlegt komt het vast goed! ;)

Bas & Linda (Tormentil 122 | Kampen)
profile-pic

Bedankt lief team!

Ruim 4 jaar geleden hebben wij onze huidige woning via Mevrouw Vastgoed aangekocht. Dit contact was zo fijn dat zij de woning (opnieuw) mocht verkopen! Angela is een echt mensen mens, eerlijk en oprecht. Ook denkt zij mee met kopers en verkopers. Wij zijn heel blij met iedereen uit het team van Mevrouw Vastgoed. Romy en Mandy regelden alles super wat betreft het inplannen van de bezichtigingen, opstellen van contracten, promotie-materiaal, etc. Kim en Angela deden de bezichtigingen en het onderhandelen en gaven snel terugkoppeling over de bezichtiging. Ook wanneer we even wilden sparren, had Angela altijd tijd voor ons. Wij zijn echt super tevreden met makelaarskantoor Mevrouw Vastgoed. Voorlopig hebben we geen plannen om alweer te verhuizen, maar anders wordt het echt weer Mevrouw Vastgoed! Bedankt lief team van MV!

Johan & Sonseeahray (Koeweide 4 | Kampen)