makelaar-kampen-huis-verkopen-kopen-thuis-creeren-mevrouw-vastgoed-logo-100x100

- Gratis Download -


20 Tips om je Huis aan te Kopen

het handboek om je huis succesvol aan te kopen

20-tips-om-je-huis-aan-te-kopen

20 Tips om je Huis aan te Kopen

Bij het aankopen van een huis komt veel kijken. Er komt van alles op je af. Waarschijnlijk ook zaken waar je nu zelf nog niet bij stil hebt gestaan. 

Zaken als:

  • Ga ik eerst mijn huis verkopen of kopen?
  • Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging? 
  • Hoe doe ik een goed bod? Wat is de woning waard? Betaal ik niet teveel? 
  • Schakel ik een aankoopmakelaar in? En zo ja, hoe weet ik of ik de juiste heb?

Heb je deze vragen, dan zijn deze tips voor jou… 

Want deze tips gaan je helpen om je huis succesvol aan te kopen voor een goede prijs.

Klik op de knop hieronder om de 20 tips om je huis aan te kopen aan te vragen…

Het handboek om je huis succesvol aan te kopen

Met de 20 tips voor het kopen van je huis ga je leren:

  • Wat het juiste moment is om je huis aan te kopen
  • Wat een goede aankoopprijs is voor je huis
  • Hoe je vertrouwen krijgt in het aankoopproces
  • Welk aankoopproces bij jou past
  • Hoe je weet of je de juiste makelaar hebt

Waardoor je zekerder in je schoenen staat.

Klik op de knop hieronder om de 20 tips om je huis aan te kopen aan te vragen…

Over Mevrouw Vastgoed Makelaardij

Wij helpen mensen een thuis te creëren door ze te helpen met het verkopen, aankopen, taxeren van hun huis.

Een fijn thuis is belangrijk. We ervaren het zelf ook: thuis kunnen we onszelf zijn, komen we tot rust, laden we op en krijgen we nieuwe ideeën. En vanuit die basis en rust zijn we weer klaar voor de buitenwereld. En dat gunnen we jou ook! Je thuis creëren! Met onze kennis, ervaring en netwerk kunnen we jou daar ook goed bij helpen.

En met mijn kennis en ervaring kan ik jou daar ook goed bij helpen. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het vastgoed.

Bij Mevrouw Vastgoed Makelaardij vinden wij aandacht voor elkaar en voor onze klanten belangrijk. Open en transparant zijn woorden die bij ons passen. Dat uit zich in snel terugbellen, er bovenop zitten en directe terugkoppeling bij onderhandelingen.

Met als resultaat een succesvol en prettig aan- of verkoopproces met maximale opbrengst! 

Angela_Timmerman_makelaar_Kampen_Dronten_aankopen_ verkopen_taxeren_creeren

Angela Timmerman, makelaar

profile-pic

Positief kritisch, behulpzaam en meedenkend

Vijf makelaars hebben ons huis gezien en getaxeerd en alle vijf kwamen op verschillende bedragen uit. Mevrouw Vastgoed bekeek het huis en had ook enige kanttekeningen, waarop wij actie hebben genomen. Het gesprek met haar was uiterst plezierig en zij kwam met argumenten tot de hoogste vraagprijs. Mevrouw Vastgoed combineert een aantal eigenschappen die in haar voordeel uitvallen: positief kritisch, behulpzaam en meedenkend, vriendelijk, vrolijk, creatief, correct en uiterst belangrijk: zij is ook zakelijk.

Bert & Alma (Golfresidentie 142 | Dronten)
profile-pic

Net dat beetje extra!

Twee jaar geleden kwamen wij een 'te koop' bord van Mevrouw Vastgoed tegen. Niet de woning maar het logo sprak tot de verbeelding en is blijven hangen. Zo simpel is het soms. Na een eerste telefoontje, volgde een afspraak en het klikte. Het heeft even geduurd voordat we hét huis, die aan al onze wensen voldeed, gevonden hadden. Angela heeft ons bij zowel de aankoop van onze huidige woning, als de verkoop van de oude woning, geweldig geholpen. Geen mooie praatjes, maar helder en duidelijk. Een vakvrouw, betrouwbaar en enthousiast. Met net dat beetje extra.

Wij zeggen dan ook: niet verder zoeken, gewoon Mevrouw Vastgoed boeken!

Jørgen & Linda (Jaagpad 59 | IJsselmuiden)
profile-pic

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk. Fijne samenwerking. Zij heeft ons geholpen bij de verkoop en aankoop van ons huis. Ik zou mevrouw Vastgoed zeker aanraden. Alles goed verlopen top.

Roy & Miranda (Meeuwenplein 4 F | Kampen)
profile-pic

Verhaal achter de verkoop

Wij waren op zoek naar een makelaar die niet alleen voor de verkoop gaat, maar ook het verhaal achter de verkoop belangrijk vindt. Een huis kopen, of verkopen heeft immers met emotie te maken. Ook hebben wij gebruik gemaakt van de diensten als aankoopmakelaar van onze nieuwe woning. Naast de snelle verkoop was er ook ruimte voor de mens achter de verkoop. Ik zou Mevrouw Vastgoed absoluut aanraden aan mensen die hun huis willen verkopen. Mevrouw Vastgoed heeft kennis van zaken en van mensen. Onze woning was binnen vier weken verkocht, een snelle verkoop dus.

Bastiaan (Lange akker 32 | Kampen)
profile-pic

Fijne makelaar en goed geholpen

Hele fijne makelaar die goed meedenkt. Ze heeft ons goed geholpen zowel met de aankoop van een woning als de verkoop van onze eigen woning.

Marije (Willem de Zwijgerstraat 8 | Kampen)
profile-pic

Er was gelijk een klik

Via familie zijn wij in contact gebracht met Mevrouw Vastgoed. Het eerste gesprek was een vrijblijvend gesprek maar er was gelijk een klik. Mevrouw Vastgoed, Angela, is geïnteresseerd, inlevend en vooral niet opdringend. Fijne eigenschappen in een proces van de verkoop van een vertrouwd huis. Mevrouw Vastgoed heeft zeker aan onze verwachting voldaan. Wat er was afgesproken is nagekomen op een hele persoonlijke manier.

Kees & Joke (Toon Slurinkhof 55 | Kampen)
profile-pic

Onovertroffen!

Inzet en enthousiasme door Angela Timmerman van mevrouw Vastgoed Makelaardij in Kampen waren onovertroffen zowel bij de verkoop van onze woning als de aankoop van onze nieuwe woning. Kenmerken als betrouwbaarheid, vakmanschap en klantvriendelijkheid moeten zeker genoemd worden alsmede de ondersteuning in alle vormen door de medewerkers van de makelaardij. Een aanrader !!!

Johan (Zalkerdijk 41 | Zalk)
profile-pic

Uitstekend werk geleverd!

Niet afkomstig zijnde uit de provincie Overijssel spraken we met een aantal makelaars die ons zouden kunnen begeleiden bij de aankoop van een woning in de regio Kampen.
Angela van Mevrouw Vastgoed Makelaardij was vanaf het eerste gesprek heel betrokken, meedenkend, flexibel en doortastend. Allemaal eigenschappen waarvan wij dachten dat die, naast de benodigde deskundigheid, nodig zijn om in een op hol geslagen woningmarkt als buitenstaander een huis te kopen. En dat bleek maar al te waar.
In het niet alledaagse traject dat volgde, we kwamen niet in Kampen terecht maar in Zwolle, hebben Angela en haar team uitstekend werk geleverd. Wij kunnen Mevrouw Vastgoed Makelaardij dan ook van ganser harte aanbevelen als aankoopmakelaar.

Arie & Anne (aankoopklanten | Zwolle)
profile-pic

Betrouwbaar, zeer enthousiast, vriendelijk

Omdat Mevrouw Vastgoed ons zo goed hielp met de aankoop van onze nieuwe woning, hadden wij er het volste vertrouwen in dat zij ons ook goed zou kunnen helpen met de verkoop van onze woning. Zij is goed bereikbaar en zeer toegankelijk. Daarnaast wilden wij ons gevoel volgen en dat gevoel was bij Mevrouw Vastgoed heel goed! Onze woning was snel verkocht en mevrouw Vastgoed luisterde naar onze wensen en bemiddelde goed. Wanneer wij vragen hadden was zij makkelijk bereikbaar voor een goede uitleg. Erg prettig want een woning kopen is altijd spannend! Mevrouw Vastgoed is betrouwbaar, zeer enthousiast en vriendelijk. Aanrader!

Emma (1e Ebbingestraat 23 | Kampen)
profile-pic

Toppers

TOPPERS! Wij zijn een aantal jaren geleden in contact gekomen met Angela van Mevrouw Vastgoed en de klik was er meteen. We hebben onze nieuwe woning via Angela aangekocht en de verkoop van onze woning door Mevrouw Vastgoed laten verzorgen. Zij is eerlijk, oprecht en betrokken. Zij informeert je direct als er nieuws is en als er iets geregeld moet worden, zoals taxatie of energielabel, Angela regelt het. Kortom een TOP makelaar. Wij bevelen Mevrouw Vastgoed van harte aan.

Theo (Krabbescheer 61 | Kampen)
profile-pic

Ons geluk kan niet op!

Wauw! Wat een top team hebben jullie. Ik zou iedereen jullie aanraden. Want wat een feestje maken jullie ervan! Vol met vertrouwen. mijn angst was nergens voor nodig. Jullie luisteren naar de wensen en helpen ons met alles, bedankt! Dankzij jullie is ons huis verkocht, en hebben we een huis gekocht! Ons geluk kan niet op, en dat geluk kan je vinden bij Mevrouw Vastgoed! Want die zetten alles op alles, om alles naar wens te laten verlopen.

Manon (Oranjesingel 42 | Kampen)
profile-pic

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring met Angela van mevrouw vastgoed!
Makkelijk en snel contact! En ons huis was ook nog eens super snel verkocht.
Ook als aankoopmakelaar heeft ze ons goed geholpen met ons nieuwe huis.
Ik raad haar aan iedereen aan!!

Lisette (Lelystraat 59 | Kampen)
profile-pic

Nog niet eerder zo'n fijne makelaar meegemaakt!

Nog niet eerder zo'n fijne makelaar meegemaakt. Attent, snel, hulpvaardig, betrouwbaar en bijzonder betrokken. Bedankt voor alles!

Raymond (koper | Ens)
profile-pic

Ons huis was heel snel verkocht

Angela is betrokken, neemt de tijd voor je waar nodig en reageert altijd snel op vragen. Wij hebben dat als heel fijn ervaren. Ons huis was heel snel verkocht. Ook als aankoopmakelaar hebben we Angela in de hand genomen en diverse huizen bezocht. Ook in het aankoop proces kregen we de juiste adviezen. Na een aantal minder goede ervaringen met andere makelaars is de samenwerking met Angela ons heel goed bevallen.

Jeroen (Willem de Zwijgerstraat 13, Kampen)