Hypotheken

Wat leuk! Je hebt een woning gevonden! Misschien heb je zelfs al een bod uitgebracht en is deze geaccepteerd! Gefeliciteerd! Wat nu? Er komt zoveel op je af bij het kopen van een woning. Bijvoorbeeld het regelen van een hypotheek. Er zijn verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden. 

Mevrouw Vastgoed Makelaardij helpt je hier graag bij!

Laten we bij het begin beginnen. Wanneer je op huizenjacht gaat, begin je eerst met je budget te bepalen. Online kun je een groot aantal rekentools vinden waarmee je kunt berekenen hoeveel jij maximaal kunt lenen. Vervolgens ga je in gesprek met een hypotheekadviseur. Dit kan wanneer je woning hebt gevonden maar ook in de oriënterende fase. Samen met jouw hypotheekadviseur ga je kijken naar welke maandlasten je maximaal wil en kan betalen aan een hypotheek. Daarnaast wordt er gekeken naar hypotheekvormen, de belastingteruggave, wel of niet vastzetten van de hypotheekrente, of je in aanmerking komt voor de Nationale hypotheekgarantie, de eventuele overwaarde van je huidige woning en overige voorwaarden.

Vervolgens ga je samen op zoek naar een hypotheek die het beste bij jou past. Voordeel van zo'n gesprek in een oriënterende fase is dat wanneer je jouw droomwoning hebt gekocht en het (voorlopig) koopcontract is getekend, jouw hypotheekadviseur direct de hypotheekaanvraag bij de hypotheekverstrekker kan indienen.  

Maar hoe kies je een hypotheekadviseur? 

Je wil graag een hypotheek die het beste bij jou en jouw situatie past. Tevens wil je een hypotheekadviseur die betrouwbaar en deskundig is. Een adviseur die antwoord heeft op al jouw vragen. Mevrouw Vastgoed Makelaardij brengt je graag in contact met een gespecialiseerde en erkende hypotheekadviseur. Zo houd jij tijd over voor andere zaken, zoals het bedenken van de inrichting en styling van jouw toekomstige woning. 

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem dan gerust contact met ons op via:

T: 038 - 230  2785 

E: info@mevrouwvastgoed.nl

Of vraag eerst vrijblijvend een offerte aan.


aankoop-verkoop-taxatie- hypotheek-mevrouwvastgoedmakelaardij-Kampen-Dronten-unsplash