Je thuis creëren

Een fijn thuis is belangrijk. We ervaren het zelf ook: thuis kunnen we onszelf zijn, komen we tot rust, laden we op en krijgen we nieuwe ideeën. En vanuit die basis en rust zijn we weer klaar voor de buitenwereld. En dat gunnen we jou ook! Je thuis creëren! Met onze kennis, ervaring en netwerk kunnen we jou daar ook goed bij helpen.

Wat is Mevrouw Vastgoed haar missie?

Mevrouw Vastgoed haar missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun thuis te creëren. Dat doen wij door te kopen, verkopen, taxeren én creëren.

Want in een fijn thuis kom je tot rust, laad je op en is er ruimte voor liefde, ideeën en creativiteit om jouw idealen en dromen te verwezenlijken. Ben jij op zoek naar een ander huis? Waar droom jij van? Welke woonwensen heb je? Wil je groter of misschien juist kleiner gaan wonen? Zoek je meer rust en natuur? Of juist de drukte van een bruisende binnenstad?

Partners van Mevrouw Vastgoed – alles onder één dak

Wij helpen graag jouw thuis te creëren! Dan heb je naast de makelaar ook andere partijen nodig. Te denken valt aan een stukadoor, schilder, keukenzaak, interieur, een fijn bed et cetera et cetera... Via de buttons op deze pagina vind je onze 'warme contacten' die we jou aanbevelen. Het zijn contacten die we kennen uit eigen ervaring en/of juist via bekenden die hele goede referenties hebben gegeven. Doe er je voordeel mee!

Wij wensen je een fijn thuis! Ga ervoor!

Wil je samen met ons ontdekken wat voor jou een ideaal thuis is en hoe we dit kunnen realiseren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Je huis inrichten

creer-je-thuis-mevrouw-vastgoed-makelaardij-dromen-kampen-dronten

Sfeer is de persoonlijke finishing touch van je huis. Met de inrichting van je huis kun je een bepaalde sfeer creëren die bij jou past. Een fijn thuis gevoel.

Opgeruimd

Opgeruimd staat netjes. Maar geeft ook rust, ruimte, lucht en frisse energie. Mevrouw Vastgoed Makelaardij geeft jou graag tips om van je huis een fijn thuis te maken.