Welkom bij Mevrouw Vastgoed Makelaardij Almere!


Mijn naam is Annette de Boer - van Winsen. Sinds 1 januari 2024 ben ik werkzaam voor Mevrouw Vastgoed Makelaardij in Almere, maar ook daarbuiten is voor mij geen probleem.

Ik heb jaren voor een bank mogen werken in het Gooi en in Almere. De makelaardij bleef mij altijd interesseren, dus het is niet raar dat ik op een gegeven moment toch de opleiding ben gaan volgen en dit mooie werk ben gestart.

Al ruim 30 jaar woon ik in Almere en heb veel mensen mogen assisteren bij de aan- en verkoop van hun 'thuis' in dit gebied. Het is telkens weer een eer als mij zo'n opdracht wordt toevertrouwd en mensen, samen met mij, dit proces willen doorlopen. Want dat is het: een proces. Hierin kunnen we te maken krijgen met spannende en emotionele, maar ook vreugdevolle momenten. Daarom hecht ik er veel waarde aan om goed bereikbaar
te zijn, 24/7. Als u mij kiest als uw makelaar, kiest u voor een persoonlijke benadering. Ik begeleid u gedurende het hele proces, omdat ik bekend ben met zowel uw woning als uw specifieke wensen.


Ik kan heel veel zeggen over mijzelf maar ik laat liever klanten van mij aan het woord:

-Annette is een zeer kundig, betrokken en vriendelijke makelaar.
-Enthousiaste en persoonlijke benadering.
-Tijdens de verkoop was er continu contact over de voortgang. 
-Eerlijk en doortastend.
-Heldere en duidelijke communicatie.
-Ze was 24 uur per dag bereikbaar en altijd bereid om ons te helpen.
-Ze was altijd mee met een bezichtiging.
-Super makelaar, goede ervaring!


verkopen - aankopen - taxeren - creëren

Heeft u vragen of vindt u het fijn dat ik een keer bij u langskom, neem dan gerust contact met mij op via:
T: 06 - 41828014
E: annette@mevrouwvastgoed.nl


Mag ik je voorstellen?

Annette de Boer van Winsen
Makelaar

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!