Opgeruimd

Opgeruimd staat netjes! Maar opruimen geeft ook rust, ruimte, lucht en frisse energie. 

Je huis is absoluut een persoonlijke afspiegeling van jezelf. Zowel het exterieur als ook het interieur. Ik wil je vragen om eens goed naar je woonverblijf te kijken. 

Allereerst kijk eens kritisch naar de buitenkant. Hoe ziet het eruit? Is het goed onderhouden? Is het schoon? Is het strak? Of is het juist speels? Ligt er rommel of heb je alles aan kant? Vervolgens ga je naar binnen en kijk je op dezelfde manier. Kijk kritisch of spullen gesorteerd staan, is het aan kant of ligt er altijd werk op je te wachten? Je hoeft alleen maar te observeren.

Na of tijdens de observatie van je huis kun je ook de link leggen naar je persoonlijke leven. Ben je druk en chaotisch, dan zal dit waarschijnlijk ook terug te vinden zijn in je huis. Heb jij her en der rommeltjes liggen? Of is het enorm druk in huis en wil je meer rust creëren. Misschien wil je juist meer overzicht in je leven, zorg dan voor een opgeruimd huis. Creëer dan rust in je huis. 

Wil je graag advies van ons of gebruik maken van ons netwerk? Neem dan contact met ons op. Wij selecteren onze samenwerkingen zorgvuldig en vol vertrouwen. 

Of bekijk hier de website van Elise van Heerde van Lotus ruimt op. Zij is professional organizer en brengt rust in huis & hoofd.

Lotus ruimt op

lotus-ruimt-op-door-jouw-site-online

Elise van Heerde van Lotus ruimt op: "Mijn hulp is erop gericht jou blijvend handvatten te geven. Ik doe dat met enthousiasme, vakkundig en oplossingsgericht."