Seveningseweg 8, Kampen

Download brochure
Status
Onder bod
Vraagprijs
Adres
Seveningseweg 8
Postcode
8267 AE
Plaats
Kampen
Perceel
835 m2
Woonoppervlakte
0 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3

Foto's van Seveningseweg 8, Kampen

Informatie

Welkom op deze woonark, op een prachtige locatie aan de Seveningseweg 8 te Kampen.

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en ontdek deze woonark aan de Seveningseweg 8 in Kampen. Gelegen op een schitterende locatie biedt deze woonark een serene leefomgeving, omringd door water en groen. Ondanks de rustige ligging is de woonark goed bereikbaar en zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. De woonark bevindt zich op circa 3 km van zowel het centrum van Kampen als IJsselmuiden. De woonark ligt aan het vaarwater “Ganzendiep”, een zijtak van de IJssel.

De woonark zelf is al meer dan 50 jaar oud en is van alle gemakken voorzien. Warm water en verwarming worden voorzien middels een CV-ketel en er is elektra aanwezig. De basis van de woonark is in prima staat. Deze kan uiteraard naar persoonlijk inzicht verder gemoderniseerd en geïsoleerd worden.

Enkele unieke kenmerken:
* Rust en natuur;
* Goed bereikbaar;
* Ligging aan vaarwater;
* Vlonder rondom de woonark;
* 3 slaapkamers;
* Watergerichte woonkamer met houtkachel;
* De gehele woonark is onderkelderd;
* Ruime garage;
* Ligplaats voor een groot schip en/of meerdere boten;
* Meerdere terrassen;
* Buitendouche;
* Perceel is voorzien van water, elektra, riolering.

Indeling:
Bij binnenkomst betreed je de ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De lichte woonkamer is aan de waterkant gevestigd. Van daar heb je een prachtig uitzicht over het water. Deze ruimte is ook voorzien van een gezellige houtkachel. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de vlonder die rondom de woonark loopt. Aan de woonkamerzijde is de vlonder extra breed. Hier kun je heerlijk zitten en de waan van de dag vergeten. Je laat je hier hypnotiseren door het water en het groen om je heen.

Achter de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze is eenvoudig, en geeft ook toegang tot de douchecel en een vaste kast. Vanuit de keuken is de vlonder ook weer te betreden.

Het toilet is een zelfstandige ruimte die vanuit de hal te bereiken is.

Aan de rechterkant van de centrale hal bevinden zich nog 3 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een prachtig uitzicht op het water en het groen rondom de woonark. Vanuit een van de slaapkamers is er ook een deur die toegang geeft tot de vlonder die rondom de woonark loopt.

Onder het gehele woongedeelte van de woonark bevinden zich meerdere kelders. Deze ruimtes zijn te bereiken middels luiken.

Op de kavel zelf staat nog een riante garage, voorzien van houten openslaande deuren, twee grote ramen, een hoge kap, een smeerput en elektra. Verder zijn er op de kavel nog twee kleine berghokjes, meterkasten en een buitendouche aanwezig.

Overige informatie:
Wil jij deze woonark bezichtigen? Dat kan op twee momenten te weten:
– Zaterdag 22 juni 2024 van 11:00 uur tot 15:00 uur
– Vrijdag 28 juni 2024 van 17:00 uur tot 19:30 uur

De woonark zal uiteindelijk middels een biedingsproces verkocht worden. Ben jij verliefd geworden op deze prachtige locatie met dit unieke object en wil je een bod doen? Het biedingstermijn sluit op vrijdagmiddag 5 juli 2024 om 17:00 uur. Belangrijk om te weten is dat de woonark een roerende zaak is. De bestemming is nu nog recreatief (waarvan de gemeente al heeft aangegeven hier permanente woning van te willen maken. De grond is in erfpacht uitgegeven. Hou hier rekening mee in het geval van het eventueel financieren van het object. Voor het passeren van de aktes is reeds een notariskantoor toegewezen.

Kom jij naar de open dagen om de locatie met de woonark te bezichtigen? Dan vinden wij het fijn om te weten dat je komt. Ook kunnen wij je dan vooraf al inzage geven in relevante documenten.

Als er op voorhand nog vragen zijn kun je contact opnemen met ons kantoor.

Mevrouw Vastgoed Makelaardij
038-2302785

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?