Oudestraat 172, Kampen

Download brochure
Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
Adres
Oudestraat 172
Postcode
8261 CW
Plaats
Kampen
Perceel
228 m2
Woonoppervlakte
0 m2
Kamers
7
Slaapkamers
3
Bouwjaar
1899

Foto's van Oudestraat 172, Kampen

Informatie

Wonen en werken in een prachtig historisch monumentaal pand, dat kan aan de Oudestraat 172!

Het pand heeft een monumenten status gekregen, vanwege haar in blokken gepleisterde lijstgevel. De lijst is voorzien van consoles, snijwerk in bastaard empire-vormen en haar prachtige winkelpui. Het historische pand heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar ook nog eens een berging met achterom een heerlijk riant zonnig dakterras.

De bestemming van het pand is gemengd, daarom is hier de mogelijkheid om te wonen en te werken. De gemeente Kampen wil het wonen en werken in de gezellige binnenstad in Kampen graag stimuleren. De laatste jaren is er een organische indeling van de bedrijven/winkels in de binnenstad ontstaan. De hoofdzakelijke en reguliere winkels worden vooral aangetroffen tussen het gemeentehuis en de bovenkerk. Het stuk tussen het van Heutzplein en het gemeentehuis is de afgelopen jaren omgeturnd tot het Gilden kwartier. In deze straat bevinden zich vooral de bakker, de slager, ateliers, restaurantjes en speciaalzaken. Dit varieert tot: bruidsmode, bloemenwinkel, kinderspeciaalzaak en de makelaar.

In de binnenstad Kampen wonen is vooral erg gezellig! De historisch binnenstad van Kampen heeft zoveel te bieden. Denk aan: architectuur en historie, de IJssel, de Burgel, het stadpark, heerlijke terrasjes en winkeltjes. In Kampen word je daarnaast ondergedompeld in kunst en cultuur, is er een prachtig theater en worden er regelmatig vrij toegankelijke feest activiteiten georganiseerd.
Enkele unieke punten van de woning zijn al aan bod gekomen, maar hier nog enkele op een rij:
– Wonen en werken
– Achterom met berging
– Monumenten status
– Zonnig riant dakterras
– 3 slaapkamers

Indeling:
Vanaf de Oudestraat kom je binnen in de bedrijfs-/hobbyruimte. Links en rechts zit een prachtige etalage. De benedenverdieping bestaat op dit moment uit een ontvangstruimte, archief, toilet en 2 kantoren. Deze zijn beiden voorzien van daglicht.

Het achterste kantoor heeft toegang tot een buitenplaats. Er is hier een recht van overpad gevestigd, zodat je via een steeg bij de inpandig stenen berging uitkomt.
Via dit overpad kom je ook bij de achteruitgang in de Houtzagerssteeg. Je kunt vanuit het woongedeelte deze deur ook openen met een intercom. Het fijne van een achteruitgang is dat bezoekers van en naar het woonhuis niet door de bedrijfsruimte hoeven te lopen.

Het woonhuis bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich een aan de straatgerichte woonkamer met een heerlijke haard. De woonkamer loopt over in de open keuken. Vanuit de keuken kom je uit in de hal, de hal geeft je toegang tot een riante slaapkamer met dakterras en inbouwkast voorzien van een wastafel.

Vanuit de Hal is er ook toegang tot de tweede verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan een met toegang tot het balkon, de badkamer en ook de technische ruimte.

Wij staan open voor het meedenken met eventueel te ontwikkelingen plannen, te denken aan extra woonruimte en of splitsing van de het pand.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit pand op een heel mooi plekje? Dat is begrijpelijk! Bel of mail ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met je in!

Mevrouw Vastgoed Makelaardij
T: 038 – 230 2785

Plattegronden

Plattegrond van ,
Plattegrond van ,
Plattegrond van ,
Plattegrond van ,

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?