Vloeddijk 131, Kampen

Download brochure
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
Adres
Vloeddijk 131
Postcode
8261 GK
Plaats
Kampen
Perceel
198 m2
Woonoppervlakte
49 m2
Kamers
10
Slaapkamers
6

Foto's van Vloeddijk 131, Kampen

Informatie

Wonen aan de gracht in een dubbel herenhuis, met achterom en er is tevens een optie tot koop van een riante garage met buitenruimte die mogelijkheden biedt voor het creëren van eventueel een appartement of gastenverblijf!!

Welkom bij Vloeddijk 131 en 131-1, een praktisch ingedeeld monumentaal pand dat de grandeur van vervlogen tijden combineert met moderne zakelijke mogelijkheden, allemaal op een toplocatie in het centrum van Kampen.

De statige gevel van dit monumentale pand onthult een schat aan historische details, waarmee het pand een unieke plaats inneemt in het erfgoed van de stad. Binnenin wacht er een fijne ruimte met kamers die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De leefruimtes bieden comfort voor een groot gezin, terwijl de mogelijkheid om appartementen te verhuren een aantrekkelijke zakelijke kans creëert in een stad met een groeiende vraag naar woonruimte.
Stap de achtertuin in en ontdek een onverwachte troef: een riante garage die mogelijkheden biedt voor opslag, een werkruimte, of zelfs de transformatie tot een appartement of gastenverblijf.

Indeling :
Begane grond:
Via de voordeur op nummer 131 bereik je via de hal de meterkast, het toilet en de badkamer. Loop de de hal helemaal door, dan kom je uit in de keuken. De keuken is warm en huiselijk en heeft uitzicht op de aangebouwde serre en de tuin. Echter voordat je keuken bereikt is er ook nog een trap naar links die je naar een zo geheten “opkamer” brengt. Deze is prima te gebruiken als slaapkamer. Vanuit dezelfde hal heb je toegang tot de woonkamer aan de rechterzijde, de doorzon-woonkamer heeft aan de voorzijde prachtig zicht op de Burgwal en aan de achterzijde bevind zich de aangebouwde serre. De serre kan aparte afgesloten worden middels openslaande deuren. Dan zijn we nog niet klaar op deze verdieping want de bewoners hebben ook op de begane grond aan de achterzijde een slaapkamer gecreëerd met een ruime vaste kast.
Vanuit de serre heb je toegang tot de diepe zonnige tuin op het zuid westen en via de serre heb je ook weer toegang tot de keuken.

1e verdieping:
Via de vaste trap kom je op de 1e verdieping, op de overloop is er kastruimte gecreëerd en er bevinden zich twee slaapkamers. De kamer aan de voorzijde heeft weer het prachtige zicht op de Burgwal en de andere slaapkamer heeft zicht op de diepe tuin.

Indeling Vloeddijk 131-1
Begane grond: Dit appartement heeft een eigen opgang, in de ruime hal heb je toegang tot dezelfde toilet die we in bovengenoemde omschrijving ook benoemen. Vanuit de hal ga je meteen naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Aan de voorzijde van de eerste verdieping vind je de gezellige woonkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een eenvoudige badkamer. Vanuit de badkamer heb je middels een slim trappetje ook toegang tot een heerlijk zonnig dakterras. Op de deze verdieping bevindt zich ook een ruime keuken aan de achterzijde.

2e verdieping: Middels een vaste trap kom je op de tweede verdieping. De tweede verdieping overlapt beide appartementen. Door de grote ruimte bevinden zich onder de kap maar liefst 3 slaapkamers.
Deze ruimte is op dit moment met eenvoudige wanden ingedeeld, mocht je een andere indeling ambiëren, is dat eenvoudige te realiseren.

Sowieso zijn beide panden, met eenvoudig ingrepen, weer tot een groot woonhuis te realiseren!!

De tuin:
Ligging van de tuin is op zuid westen, waar het heerlijk genieten is van de zon. De woning 131 heeft een achterom via de Groenestraat. Waar de Albert Hein om de hoek ligt (klein detail :-)).

Garage: Groenestraat 161-2
Optioneel is de garage te kopen bij het woonhuis. De garage is 60 m2 groot, heeft een 40 m2 geïsoleerde nieuwe beton vloer met nieuw aangelegde riolering van pvc en trippel glas in de achtergevel. Ook is de garage voorzien van eigen stroom middels 8 zonnepanelen. De garage heeft zelfs een buiten/tuin van 15 m2 inclusief een langszij naar de Groenestraat.
De garage is onderdeel van een VVE met een bovengelegen appartement. Het appartement heeft kvk-nummer en een splitsingsakte is aanwezig. Afspraken omtrent onderhoud zijn vastgelegd.
De vraagprijs van de garage is € 100.000,– k.k. Mocht je er een 60 m2 appartement in willen realiseren dan moet dit wel eerst met de gemeente kortgesloten worden.

Ontdek de mogelijkheden van Vloeddijk 131 en 131-1 inclusief de garage aan aan Groenestraat 161-2. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat jouw droom tot leven komen in het centrum van Kampen.

Nieuwsgierig geworden naar deze leuke panden? Kom snel binnen kijken! Je bent van harte welkom. Bel of mail ons kantoor en dan plannen we een bezichtiging met je in!

Mevrouw Vastgoed
038 230 2785

Plattegronden

Plattegrond van ,
Plattegrond van ,
Plattegrond van ,
Plattegrond van ,

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?